• +45 86 82 37 88

Helhedsplaner

Helhedsplan i Ringgården

Ringgården, som er en af Silkeborgs karakteristiske røde tegl-bebyggelser fra 1949-51, står overfor et omfattende renoveringsprojekt de kommende år.

Læs mere

Helhedsplan i Færgegården

Færgegården, som er en af Silkeborgs mest karakteristiske røde teglbebyggelser, står overfor et omfattende renoveringsprojekt de kommende år.

Læs mere

Helhedsplan i Havfruen

Bebyggelsen ”Havfruen”, som er opført i 1975, står overfor en omfattende renovering, også kaldet en helhedsplan. Overordnet set skal afdelingen fremtidssikres med tidssvarende boligforbedringer, så boligerne fremstår attraktive og fremtidssikrede.

Læs mere

Helhedsplan Blåbær- & Tyttebærhusene

Bebyggelsen Blåbærhusene og Tyttebærhusene, som er opført i henholdsvis 1985 og 1987, står overfor et omfattende renoveringsprojekt de kommende år. Projektet er en helhedsplan.

Læs mere

Helhedsplan i Blomsterkvarteret

Afdeling 15 i Blomsterkvarteret står overfor et stort renoveringsprojekt, som også kaldes en helhedsplan. Renoveringen af de 25 en-families huse , skal hovedsageligt forbedre boligernes såkaldte klimaskærm (dvs. ydervægge, vinduer og døre mm).

Læs mere

Helhedsplan afd. 5

Bebyggelserne på Borgergade 43, Herholtsvej 2-6 og Kejlstrupvej 7-13 som er opført i 1942, står overfor et omfattende renoveringsprojekt. Projektet er en helhedsplan.

Læs mere
Til tops