• +45 86 82 37 88

Opsigelse

Når du opsiger din lejlighed, bedes du benytte vores opsigelsesblanket og underskrive digitalt med MitID. 

Ved opsigelse med MitID sendes opsigelsen straks til Arbejdernes Byggeforening, og du modtager en kvittering på opsigelsen. 

Opsigelsen skal også underskrives af evt. samlever/ægtefælle, selvom denne ikke er påført lejekontrakten. 

Opsigelsesvarsel fremgår af tillæg til opsigelse, som findes i forlængelse af opsigelsesblanketten. 

 

Når vi modtager din opsigelse, sender vi tilbud til interesserede boligansøgere, der står på venteliste. Inden de beslutter, om de vil overtage din lejlighed, skal de have mulighed for at se den. Oplys derfor dit telefon nr. på opsigelsen, så boligansøger kan kontakte dig for at lave en aftale om at se lejligheden.

Vi forsøger at genudleje din lejlighed hurtigst muligt efter din fraflytningsdato.

Hvis du ikke har MitID, kan du printe en opsigelsesblanket, som skal afleveres til Arbejdernes Byggeforening i udfyldt og underskrevet stand. 

Frigørelsesdato 

I forbindelse med fraflytning, er frigørelsesdatoen den dato, hvortil du skal betale for husleje og forbrug for det lejemål, du fraflytter. Opsiger du fx din bolig den 1. februar og der er 3 måneders opsigelsesperiode, så hæfter du for februar, marts og april, og dermed er din frigørelsesdato den 1. maj. 

Der vil altid være 14 dage til istandsættelse af lejemålet, hvor du skal betale husleje efter du er flytte ud af lejligheden.

Se filmen - Hvad skal jeg gøre, når jeg vil flytte?

Boliggarantibevis

Boliggarantibeviset er et sikkerhedsnet, hvis du vil prøve lykken i anden bolig. 

Boliggarantibeviset giver sikkerhed for, at du som udgangspunkt kan vende tilbage til en lejlighed af samme størrelse og standard i det område, som du fraflytter. Med boliggarantibeviset i hånden springer du foran i boligkøen, når du beslutter dig for at indløse det. 

Boliggarantibeviset koster kr. 500,00 og gælder i tre år fra udstedelsesdatoen. 

For at købe et boliggarantibevis skal du have boet i din lejlighed i mindst 3 år. Beviset skal tegnes inden du fraflytter din lejlighed. 

Se retningslinjer for udstedelse af boliggarantibevis.

 

Til tops