• +45 86 82 37 88
  • Telefontid: Mandag 10-17, tirsdag-fredag 10-15
  • Ekspeditionstid: Mandag 10-17, tirsdag, torsdag, fredag 10-15, onsdag lukket

Tv og internet

Arbejdernes Byggeforening har lavet aftale med youSee om, at boligorganisationen står for levering og opkrævning af grundpakken via huslejen. Grundpakken koster pt. kr. 140,00.
(Aftalen er gældende i alle afdelinger med undtagelse af afd. 62 - Tusindfryd 140-198)

På youSee.dk kan du se hvad de forskellige TV pakker indeholde af programmer.

Ønsker du at bestille tillægspakker (mellem el. fuld pakke), kontaktes youSee’s kundeservice på tlf. nr.: 7070 4040. YouSee fremsender regning på den valgte pakke direkte til dig.

I din bolig er der forberedt til internet/bredbånd. Dette kan også bestilles direkte hos youSee.

Til- og framelding af TV

Hvis du ønsker at til- eller framelde grundpakken, skal du underskrive en erklæring, som skal sendes til Arbejdernes Byggeforening: Til og framelding - grundpakken

Opsigelsesvarslet ved framelding er løbende måned + 1 måned.

Frameldingen er gratis. Hvis du ønsker at åbne for signalet igen, skal du betale et gebyr til youSee på kr. 599,00 (2016 pris). Vær opmærksom på, at Arbejdernes Byggeforening kun kan tilbyde tilslutning til tv-programpakker hos youSee.

Vi råder dig til at undersøge andre alternativer for tv mm, inden du framelder grundpakken.

Hvis du ønsker at installere fiberbredbånd, skal der udfyldes og indsendes ansøgning til Arbejdernes Byggeforening. Klik for ansøgningskema

Hvis du ønsker at opsætte en parabol,  skal der udfyldes og indsendes ansøgning til Arbejdernes Byggeforening. Klik for ansøgningsskema

Problemer med dit TV?

Inden du fejlmelder din TV-forbindelse skal du prøve følgende:

• Sluk TV'et på stikkontakten og start det igen
  • Tjek at dine kabler sidder godt fast
  • Forsøg at genindlæse dine kanaler
  • Sikre at du bruger godkendte kabler

Oplever du stadig problemer, kan du ringe til youSee support på tlf. 7070 4040.

Hvis problemet ligger i din egne installationer (TV, kabler, fordelere, forstærkere osv.), skal du selv betale for et teknikerbesøg fra youSee.

Til tops