• +45 86 82 37 88

Indflytning

Hvordan får jeg nøgler til min nye lejlighed?

Du skal ringe til dit driftskontor og aftale et tidspunkt, hvor I kan mødes i lejligheden, så du kan få udleveret nøglerne til dit nyt hjem. Klik her for finde telefonnummeret


Velkomstfolder med kontaktinformationer og foto af de medarbejdere du kan møde i din afdeling

Velkommen til din nye bolig - Driftsområde 1
Eks. afdelinger nær Borgergade, Tulipanvej og Gødvad

Velkommen til din nye bolig - Driftsområde 2
Eks. afdelinger nær Nylandsvej, Lysbro, Midtbyen og Virklund

Velkommen til din nye bolig - Driftsområde 3 
Eks. afdelinger nær indkøbsområdet Center Nord, Lupinvej, Skægkær og Hvinningdal/Buskelund  

Se filmen - Det er nemt at bo alment hos Arbejdernes Byggeforening

Indflytningssyn

Når du flytter ind i en lejlighed ved Arbejdernes Byggeforening, foretages der et indflytningssyn samtidig med udlevering af nøgler til lejligheden. 

Ved indflytningssynet gennemgår du lejemålet sammen med ejendomsfunktionæren og der udfyldes en indflytningsrapport med de evt. synlige fejl og mangler. Væsentlige fejl og mangler vil blive udbedret hurtigst muligt.

Hvis du har oplyst din mail, vil indflytningsrapporten blive fremsendt elektronisk til dig. Ellers vil ejendomsfunktionæren efterfølgende printe rapporten til dig og aflevere den i din postkasse.

 

Mangelliste 

Hvis du har oplyst din mail ved indflytningssynet, vil du få tilsendt et link til din mangelliste, som du kan udfylde elektronisk. 

Hvis du ikke har oplyst en mail ved indflytningssynet, skal du aflevere en mangelliste på papir til ejendomsfunktionæren. 

Du har 14 dage til at udfylde din mangelliste. 

Ejendomsfunktionæren vurderer hvilke mangler, der skal udbedres, og hvilke der noteres på sagen, således at du ikke kommer til at hæfte for dem ved fraflytning. 

Indflytningsrapporten og mangellisten opbevares indtil du fraflytter lejligheden. Dette sikrer, at du ikke kommer til at hæfte for fejl og mangler opstået før din overtagelse.

 

En genbrugsbolig

Når du flytter ind i en lejlighed, der ikke er nyopført, skal du være opmærksom på, at du flytter ind i en "genbrugsbolig". Lejligheden er naturligvis malet og rengjort, men ellers kan den være præget af slid og ælde. Eventuelle misligholdelser vil være udbedret, men der kan f.eks. være  huller i karme, slitage på gulve, ridser i døre, på skabslåger mm. Disse mangler kan du notere på din mangelliste. 

Til tops